Официални дистрибутори на Octane one за България

Big Earl Bikes

riding like immortals

Информация за доставка и връщане

Начин на доставка:

С „наложен платеж” - плащане в брой на куриера при доставката.

Или за района на София може да получите стоката и платите "на ръка", до няколко часа след направена поръчка, на удобно за Вас място, след предварителна уговорка.

Доставки извън страната се извършват и цената е в зависимост от куриерските служби.


Цената на доставката варира в зависимост от населеното място, според предлаганите цени от куриерска фирма Еконт. За справка ТУК.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен, или е служебен), или до офис на куриерска фирма „Еконт“ АД в съответния град.


Срок на доставка:

Направените поръчки се оформят и изпращат още същия ден.

Доставката се извършва с куриер от фирма Еконт до 2 работни дни след потвърждаване на поръчката от наш консултант по имейл или телефoн. За някои населени места – разносът е в съответствие с графика на обслужване от куриерска фирма Еконт.За справка: ТУК


Връщане на закупени продукти:

Ако закупената от Вас стока не отговаря на очакванията Ви, в срок от 7 дни може да я върнете или замените. Изпратете продукта с куриерска фирма Еконт, като предварително се свържете с нас по имейл (info@bigearlbikes.com), или на телефон (+359885078735) за уточняване на детайлите по връщането.


Артикулите трябва да бъдат със запазен добър търговски вид - да не са използвани, изцапани,с драскотини и др., с оригинална опаковка и етикет.

Замяна може да се направи за същия артикул, или за други артикули от сайта. Ако желаете да възстановим сумата, това може да стане под формата на ваучер, или по банкова сметка, която ни предоставите.

Технологичното време за обработка на върнати артикули към Big Earl Bikes е 3-4 работни дни. Когато пратката пристигне при нас и продуктите бъдат прегледани, веднага ще се свържем с Вас!

Куриерските разходи за връщане и за замяна на стока, са за сметка на клиента, освен в случаите, когато връщането е по вина на Big Earl Bikes.


Дефектен/Грешен продукт:

Моля, свържете се с нас на посочените в сайта имейл или телефон за точни указания.

Необходимо е да върнете продукта с куриерска фирма Еконт за сметка на Big Earl Bikes, за да можем да Ви изпратим желания от Вас артикул.


Липсващ продукт в поръчката:

Ако липсва продукт от поръчката Ви, ще бъде изпратен за сметка на Big Earl Bikes.

Моля,свържете се с нас на посочените в сайта имейл или телефон.


Доставка в чужбина:

Възможна е, цената на услугата ще бъде съгласно тарифата на куриерска фирма Еконт или български пощи. Пишете ни на info@bigearlbikes.com, за да уточним детайлите.